A u t o l e a s e

Om ook voor uw leaseauto te kunnen zorgen, hebben wij een deal gesloten met MKB-lease. Dit betekent, dat wij als klein bedrijf grote service kunnen waarborgen i.s.m. MKB-lease.

Comfortabel in beweging
Auto's leasen is vooral mensenwerk. Wij willen dat onze klanten onbezorgd in hun leaseauto rijden. Leaseconfort noemen wij dat. En dat maken wij waar door persoonlijke aandacht, snel reageren en actuele online informatie. Drie of driehonderd auto's, wie zijn wagenpark door MKB-lease laat beheren, weet zich verzekerd van comfortabel leasen.

Waarom MKB-lease?

Snel
Dankzij onze compacte organisatie met korte communicatielijnen reageren wij alert op al uw vragen

Flexibel
Door creatief met u mee te denken komen wij met de beste leaseoplossingen

Concurrerend
Als dochter van de Nefkens Groep, onderdeel van Porsche Holding, kunnen wij kapitaal verzekeren en auto's scherp inkopen.

Transparant
Via internet zijn al uw wagenparkgegevens online te volgen

Gedreven
Drijfveer voor de kwaliteit van onze dienstverlening is het enthousiasme van de medewerkers

Persoonlijk
Geen "leasefabriek"; persoonlijke aandacht waarborg uw leasecomfort bij MKB-lease. Wij garanderen u de leasevorm die het beste past bij u en uw bedrijf, duidelijke afspraken- zonder kleine lettertjes- die nagekomen worden en een vast leaseadviseur die zorg draagt voor een snelle en soepele afhandeling van al uw leasezaken. MKB-lease is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen en AutoLease Alliance.
m. olde scholtenhuis 

g   a   r   a   g   e   b   e   d   r   i   j   f
M o b i l i t e i t s s p e c i a l i s t