K l a n t e r v a r i n g e n

Mijn advies over auto onderhoud.
Ik ben ooit bij ze terecht gekomen omdat de VW dealer een reparatie moest uitvoeren a EUR 1.500,-.
Na advies van een kennis kwam ik bij garage M Olde Scholtenhuis terecht waar diezelfde reparatie me EUR 600,- kostte.

Gisteren heb ik de auto weer afgeleverd voor een APK en grote beurt. Mijn vaste monteur (en eigenaar) belt me ietwat verschrikt op en zegt dat er nieuwe banden,  remblokjes en een draagarm bevestigd moeten worden. Hij somt nog wat reparaties op en legt uit wat noodzakelijk is en wat nog even kan wachten.

Hij voelt zich bezwaard dat er onder aan de streep een flink bedrag staat en geeft aan dat we ook kunnen kiezen voor een ander merk banden dat ons zeker EUR 70,- scheelt. ‘Geen zorgen’ zeg ik terug,
alsof het zijn auto betreft!  ‘Doe die duurdere banden maar en voer alle werkzaamheden uit. Ik wil deze zomer met een gerust hart op vakantie’.  ‘dat gaan we helemaal in orde maken!’ roept hij opgelucht. Even later bel ik terug en verklaar dat ik geen vervoer heb om de auto op te halen.  Dat blijkt natuurlijk geen probleem te zijn. Zonder gedoe en extra kosten brengen ze de auto einde van de middag langs.

Geen bullshit, maar gewoon snappen dat je een klant liever terug ziet komen met een glimlach dan met een uitgedraaide poot.


Dus Oldenzaal en omgeving: Garage M Olde Scholtenhuis.
m. olde scholtenhuis 

g   a   r   a   g   e   b   e   d   r   i   j   f
M o b i l i t e i t s s p e c i a l i s t
klik hier voor meer ervaringen