R e c o n d i t i o n i n g

Wij brengen hem terug in showroom staat.......
Wat is nu autopoetsen bij ons? Wij noemen het een totale reconditionering van de auto. Uw auto krijgt een totale
schoonheidsbehandeling, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een glans- en vochtwerend middel.

Ook de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl kunststofdelen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ruiten trouwens. Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg. Maar wist u dat wij niet alleen auto's

Maar ook caravans motoren en vrachtauto?s poetsen. (prijs op aanvraag)
Gaat u uw auto inruilen voor een andere? Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat u de inruilwaarde van uw oude auto behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij ons onder handen te laten nemen.

Weggegooid geld? Nee, juist niet. Uit een recent ANWB-onderzoek bleek dat de inruilwaarde hierdoor stijgt met 500,= euro terwijl deze poetsbeurt nog niet eens de helft hiervan kost. Dat is gemakkelijk verdiend!

Mogelijkheden:


- Een rondom-reiniging van het exterieur van de auto, van lakdiagnose
  tot poetsen, velgen reinigen en hoogglans polijsten.              
- Shampoobehandeling van het interieur (stoel-, vloer- en
  hemelbekleding, etc.); totaalreiniging van dashboard tot kofferruimte.
- Uitgebreide reiniging van het motorcompartiment.
m. olde scholtenhuis 

g   a   r   a   g   e   b   e   d   r   i   j   f
M o b i l i t e i t s s p e c i a l i s t